Grill restaurant Utrecht

Bij deze hotspot gelegen in Utrecht centrum kunt u genieten van een 3-gangen keuze menu. Door de locatie direct aan het water, kunt u aan de werf ervaren wat de Utrechtse Grachten zo uniek maakt. Het restaurant biedt gerechten die typisch zijn voorbereid op de grill. Geniet van de knusse sfeer in dit restaurant en haar grill lekkernijen met een grote groep collega's of vrienden.

Menu

Het menu heeft voor ieder wat wils. Bij het hoofd- en voorgerecht is er keuze uit verschillende soorten vlees, waaronder kip, rund, lam, en vis. Deze worden naast op de grill ook nog op andere unieke manieren voor u bereidt, waardoor de gerechten zeer uiteenlopend zijn. Voor de vegetariers onder ons zit er natuurlijk ook iets lekkers bij. Tenslotte, kunt u van uw hoofdgerecht nagenieten onder het genot van een van zoetigheden.

Bereikbaarheid

De parkeermogelijkheden zijn in verschillende parkeergarages in het Utrechtse centrum. Door de ligging van het restaurant in het centrum, is het goed bereikbaar met het openbare vervoer. Er is een busstation op 1 minuut loopafstand en Utrecht Centraal Station is op 5 minuten loopafstand.

25,00
3 gangen keuze menu
3 consumpties
Centrum locatie
Capaciteit tot 125 man
Review score 7,5 of hoger
Reserveren

Exclusieve deals alleen te boeken bij ons

GROUPDINING.NL

'Altijd all inclusive'